BLANCHON®

ONDERHOUD VERNISTE HOEBEEK VLOER

HOE HET AANVANKELIJKE UITZICHT VAN UW VERNISTE PARKET BEHOUDEN?

Uw parket heefte een matte afwerking: kies dan voor Métamat®. Hebt u gekozen voor een gesatineerd of glanzend oppervlak : kies dan voor Polish

Deze twee echte metalliseermiddelen bieden een hoge bescherming en bewaren het oorspronkelijk aanzicht van uw parket. Ze zijn ook aanbevolen voor druk belopen ruimten, (bv. ingangen, verblijfruimten, enz…)

Ze worden onverdund gebruikt (1 liter volstaat voor een laag over 40m²) en aangebracht met een microvezelbezem, sponsbezem of schone katoenen doek, in 1 of 2 lagen, op een gelakt en op voorhand met een vochtige dweil gereinigd parket. Ze zijn siliconenvrij en slipvast.

Métamat® en Polish beantwoorden aan de Europese Norm EN 71.3 \”Veiligheid van speelgoed\”.

HOE GROTE VLEKKEN VERWIJDEREN?

De Remover maakt het mogelijk om zelfs de sterkste vlekken te verwijderen. Deze Remover wordt aangebracht met een spons of vochtige, maar niet druipende doek. Hij maakt eveneens de laklagen schoon voor de metallisatie (verdunning van 0.5 lt in 10lt water, gevolgd door een afwasbeurt met een dweil of een vochtige spons).

Hij verwijdert tevens de overbodige lagen polish na verschillende jaren van onderhoud bijvoorbeeld (verdunning van 1 of 2 lt in 10lt water).

HOE UW VLOER MAKKELIJK ONDERHOUDEN EN BESCHERMEN?

Voor het lopende onderhoud van uw gelakte parket stelt Blanchon® u twee producten voor die zowel praktisch zijn als beschermend voor de aard van het hout.

CLEANER

De zachte shampoo is zowel praktisch als economisch. Hij is speciaal voor de regelmatige onderhoudsbeurten ontwikkeld. Tevens frist de Cleaner het effect van de Polish of Métamat® op. Hij wordt verdund gebruikt (verdunning van 1 tot 2 glazen in 10 lt water) en met een sponsbezem of met een vochtige doek aangebracht. Achteraf afspoelen is overbodig.

Het product beantwoordt aan de Europese Norm EN 71.3 \”Veiligheid van speelgoed\”.

CONDITIONNER

Ideaal voor het lopende onderhoud van gelakte parketten. Hij maakt ze schoon en bewaart hun oorspronkelijk uitzicht. De Conditionner bevat geen siliconen en is niet glad. Hij wordt in het bijzonder aangeraden voor het onderhoud van matte en ultra matte vernissen.

HOEBEEK TIPS

  • Indien mogelijk bij de ingang van de kamer een kwaliteitsmat leggen, die stof en gruis vasthoudt.
  • Dagelijks onderhoud door te stofzuigen of te vegen
  • Uw houten vloer nooit met overvloedig water schoonmaken
  • hardnekkige vlekken met een vochtige spons en een neutraal detergent verwijderen. Geen agressieve detergenten en producten met amoniak, schuurmiddelen of siliconen gebruiken.
  • Bescherm uw plankenvloer door alle meubelpoten te bekleden met zelfklevende viltjes.
Scroll to Top