PORTFOLIO

B-FIX

Eindelijk een bevestigingssysteem dat voor particulieren en bedrijven het mogelijk maakt om een uitzonderlijk afwerkingsniveau in een record tijd te bereiken! B-Fix en zijn schroef in roestvrij staal garanderen het systeem een geweldig levensduur. Bovendien is dit universeel systeem volledig toepasbaar op houten planken, composietplanken maar ook op bamboe. Een andere troef van de B-Fix is dat u toegang heeft tot de schroef langs de voorkant. Het blijft dus mogelijk eender welke plank te demonteren zonder aan de andere te moeten komen. 

De tijd van de bevestigingssystemen die de planken beschadigen is voorbij. B-Fix innoveert op dit vlak. Uniek en gepatenteerd, dit gloednieuw RVS bevestigingssysteem, bestemd voor de terrasplanken, speelt de kaart van afwerking en comfort. Door een regelmatig en snel aanleg – een gewone schroevendraaier voldoet – is hij volledig onzichtbaar en snel demonteerbaar. Dankzij het gebruik van hoogtechnisch materiaal, garandeert B-Fix een bijzonder lange levensduur aan uw decking.

B-Fix is een revolutionair onzichtbaar bevestigingssysteem dat een perfekte afwerking van uw terras garandeert.In roestvrijstaal vervaardigd, biedt dit system een bijzonder lange levensduur aan uw terrasplanken. B-Fix is eenvoudig te installeren en laat u veel tijd winnen. Geplaatst op meer dan 200.000 m2 en op verschillende exotische houtsoorten uitgetest. B-Fix is de partner van uw houten terras. Ons B-Fix gamma telt twee complementaire modellen: de B-Fix One en de B-Fix Border

DOWNLOAD:

About The Author

Scroll to Top