PORTFOLIO

AFWERKINGSPROFIELEN

AFWERKINGSPROFIELEN

Door de jaren heen heeft Hoebeek honderden verschillende afwerkings-lijsten geschaafd. In onze slijperij zit een groot kapitaal messen en conterprofielen om al deze lijsten op vraag van de klant te kunnen maken.

De zin voor verfijning vindt u bij ons terug in afdeklijstjes, kwart-ronden, glaslatten, plafondlijsten, kroonlijsten, sierlijsten, ronde stokken, voegdekkers, lambri-seringslijsten, kaderlijsten, meubellijsten, binnenhoeken, buitenhoeken en sierlijstjes.

Hoebeek heeft een uitzonderlijk breed assortiment afwerkingsprofielen op voorraad in verschillende houtsoorten en afwerkingen

– Ommantelde profielen

Hoebeek is ook sterk in ommantelde profielen. Door onze grote flexibiliteit en vele mogelijkheden kunnen wij uw profiel naar wens ommantelen op onze Barberan ommantelingsmachine.

– Profielgeschuurde lijsten

Niets zo mooi als een perfect geschuurd oppervlak. Hoebeek schuurt alle eiken meubellijsten of speciale profielen tot in de kleinste hoekjes voor een perfect resultaat met de garantie dat het tijdrovende manuele schuren op de werf niet meer hoeft. Zo kunnen de lijsten onmiddellijk afgewerkt worden.

– Gevingerlaste profielen

Hoebeek verwerkt alle resthout. Afzaagsels van brut hout worden gevingerlast tot  lange lengten. Deze zijn foutvrij en de vingerlas tekent zich niet af bij het overschilderen van deze profielen.

Gevingerlast hout dient ook als basis voor fineer ommantelde profielen.

DOWNLOAD:

Scroll to Top