OSMO

ONDERHOUD VLOER MET HARDWAX BEHANDELD

AANBRENGEN HARDWAX-OLIE OSMO®:

Na de plaatsing van uw Hoebeekparket dient u alles goed stofvrij te maken. Daarna moet u een dun laagje hardwax-olie aanbrengen in de richting van de houtnerf. Doe dit heel zuinig door middel van een rol of borstel. Zorg ervoor dat er geen strepen achterblijven. Het is belangrijk dat u de ruimte goed verlucht om het droogproces van de hardwax-olie te bevorderen. Droogtijd is 24 uren. Hardwax-olie is verkrijgbaar in satijn en mat. Verbruik: 1 liter hardwax-olie voor 24 m² parket (1 laag)

REGELMATIG ONDERHOUD MET WISCH-FIX:

Houd uw vloer dagelijks stofvrij d.m.v. een stofzuiger. Dweilen doet u wekelijks met Osmo \”Wisch-Fix\” (1 dopje per liter lauw water) met een uitgewrongen dweil. Droog nawrijven (indien nodig). Dit product reinigt en beschermt uw vloer.

GRONDIG ONDERHOUD MET OSMO® ONDERHOUDSWAS / -SPRAY:

Agressieve vlekken (vet, schoensmeer, schoenstrepen, inkt en andere hardnekkige vlekken) die bij normale reiniging niet verdwijnen, verwijderdt u met de onderhoudswas of -spray. Breng de onderhoudswas dun aan en verdeel het product met een doek in de lengterichting van de plank (verbruik: 2 theelepels/m²) Laat de vloer drogen gedurende 30 à 45 minuten. Droog nawrijven (indien nodig)

Scroll to Top